info@knas.nu | 0760 - 22 21 42

Öppettider: Mån-fre 08:00-17:00

Leverantören

En av det bästa fördelarna med att ha god kontakt med våra leverantörer är att vi alltid har rätt information om vad som gäller för varorna, från kvalitet till tvättråd!

Tvättråd

Tvättråd är inte så svårt egentligen. Har man sunt förnuft och försöker följa dem så bra man kan så kommer dina kläder med tryck du köpt från oss att vara snygga och coola länge!

Kvalitét

Vi tummar inte på kvalitét. Vi vill alltid kunna erbjuda det bästa som vi kan. Och där gäller även att våra produkter skall hålla och vara fräscha efter tvätt. Kvalitét ger bra tvätt!

Vad skall jag tänka på när jag tvättar?

En stor och viktig del av att hålla en tryck klädesplagg fräsch länge är att följa de rekommenderade tvättråden.

Varje produkt har i sin beskrivning av oss givna tvättråd, som kommer att se till att dina coola t-shirt är fina och håller länge.
Egentligen gäller dessa tvättråd för alla kläder, som att t.ex. torktumla sliter på alla kläder, både i storlek och färger. Vi rekommenderar att hänga upp tröjorna istället för att slänga in dom i torktumlaren. Samma sak gäller graderna som man använder vid maskintvätt, dagens tvättmedel är så pass bra att det gott och väl räcker att tvätta i 40° vid maskintvätt, det blir rent och plaggen slits inte lika mycket.

Blekningsmedel är ett “No Go” för kläder med tryck, det förstör plagget och dina tryckta kläder finns inte mer. Och så vill vi inte ha det! När det kommer till sköljmedel skall man även där vara försiktig. Det finns så många olika märken med olika egenskaper och funktioner. Vi rekommenderar även där att skippa sköljmedlet för säkerhets skull.

Stryka kan man göra, ingen vill ju gå omkring med skrynkliga kläder. Se bara till att vända tröjorna ut och in och ha inte för hög värme. Stryk alltid på låg/medel värme så förstörs inte trycket. Vrid inte ur tröjorna efter tvätt, inte nog med att sömmar kan ta stryk eller att den blir mer skrynklig, trycket kan även förstöras.

Så en liten sammanfattning kanske skulle sitta bra:

  • Innan tvätt vänd plaggen ut och in
  • Tvätta på max 40° maskintvätt
  • Häng upp kläderna om du kan. Annars torktumla på låg värme.
  • Stryk på avigsidan med medelvärme
  • Använd inte blekningsmedel
  • Vrid inte ur kläderna

Svårare än så är det inte att hålla dina tryckta textilprodukter fräsch länge!

Oförädlade kläder:
Man skall alltid läsa och följa tvättråden som följer med den lilla “lappen” som finns på alla kläder. Följer man de råden så går inget fel. Tänk på att alla torktummling sliter på alla kläder.

Varukorg

Framgångsrikt! Oops!

close

Välj alternativ

nära
Rulla till toppen
{{frontendLayout.unreadMsg}}
Hej! 👋👋. Hur kan jag hjälpa dig?
Team knas.nu
{{status.activeMod > 0 ? 'Online' : 'Offline'}}
Hjälpcenter
Fråga oss.
{{mod.name}}
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
 
{{message.time}}
Var den här artikeln till hjälp?
😃 😞
{{status.partner_name}} skriver{{status.typing_hellip}}
{{cat.name}}
{{icon.char}}